Obedové menu

Ponuka týždňa od 3. 2. 2025

Vždy aktuálne obedové menu dostupné aj na restauracie.sme.sk.

PONDELOK

Polievka 0,30l Pórový krém s krutónmi (1,7)
Polievka 0,30l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)
1. Hlavné jedlo 130g Kuracie soté v zemiakovej placke, syr (1,3,7) 8,50 €
2. Hlavné jedlo 130g Obrátený bravčový rezeň, tarhoňa, cvikla (1,3) 8,50 €
3. Hlavné jedlo 130g Grilovaná tilapia na zeleninovom šaláte, citrónová zálievka (4,7) 9,50 €

UTOROK

Polievka 0,30l Frankfurtská s párkom (1,7)
Polievka 0,30l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)
1. Hlavné jedlo 130g Kuracie na mexický spôsob, ½ ryža, ½ hranolky (12) 8,50 €
2. Hlavné jedlo 130g Sviečková na smotane, domáca parená knedľa plnená brusnicami (1,3,7) 8,90 €
3. Hlavné jedlo 120g Grilovaný hermelín na restovanej zelenine, wasabi majonéza (7) 8,50 €
4. Hlavné jedlo 250g Tekvicové rizoto s plodmi mora (2,7,14) 9,80 €

STREDA

Polievka 0,30l Hrstková s údeným mäsom
Polievka 0,30l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)
1. Hlavné jedlo 150g Vyprážaná kuracia pečeň, zemiakové pyré, kyslá uhorka (1,3,7) 8,40 €
2. Hlavné jedlo 130g Bravčový stroganov s haluškami (1,3,7) 8,50 €
3. Hlavné jedlo 450g Pečená kačacia štvrť, dusená kapusta, karlovarská knedľa (1,3) 9,20 €
4. Hlavné jedlo 130g Hoki na pečenej koreňovej zelenine, horčicový dip (4,7,9,10) 9,60 €

ŠTVRTOK

Polievka 0,30l Bravčový eintopf (9) ( bravčový vývar)
Polievka 0,30l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)
1. Hlavné jedlo 280g Kuracie stehno pečené na čiernom pive, zem. šúlance (cibuľa, slanina) (1,3,7) 8,70 €
2. Hlavné jedlo 150g Vyprážaná cuketa, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7) 8,50 €
3. Hlavné jedlo 250g Špagety s mäsovými guľkami v rajčinovej omáčke(1,3) 8,50 €
4. Hlavné jedlo 130g Treska tmavá na hráškovom pyré (4,7) 9,80 €

PIATOK

Polievka 0,30l Šampiňónová krémová (3,7)
Polievka 0,30l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)
1. Hlavné jedlo 130g Kurací gordon blue, ½ ryža, ½ opekané zemiaky (1,3,7) 8,60 €
2. Hlavné jedlo 130g Pečená bravčová krkovička na kapustných strapačkách (1,3,7) 8,50 €
3. Hlavné jedlo 130g Divinové ragú na červenom víne, špecle s cibuľkou a slaninou (1,3) 9,20 €
4. Hlavné jedlo 250g Rajčinové penne s tuniakom (1,2,4,12) 9,40 €
Názov projektu:
Modernizácia stravovacích
a ubytovacích priestorov
Tento projekt je spolufinancovaný
z rozpočtu Nitrianskeho
samosprávneho kraja