Jedálny lístok

Predjedlá

100 gTatarák z hovädzej sviečkovice, 5ks hrianka (1,3,10)

Polievky

0,30 lHalászlé, chlieb (1,4,9)
0,30 lSlepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,30 lCesnaková s krutónmi a syrom (1,7,9)
0,30 lPolievka dňa – obedové menu v týždni

Hlavné jedlá

150 gVyprážaný kurací alebo bravčový rezeň (1,3,7)
150 gVyprážaný syr (eidam) (1,3,7)
200 gGrilované kuracie prsia
350 gBryndzové halušky so slaninkou (1,7)
300 gŠúľance s makom (1,3,7)
200 gGrilovaná bravčová panenka s dubákovo-smotanovou omáčkou (7,9)

Aktuálna ponuka rýb

200 gGrilovaný losos (4,7)
450 gGrilovaný pstruh s bylinkovým maslom a restovanou zeleninou (4,7)
200 gZubáč s holandskou omáčkou (3,4,7)

Šaláty

250 gMiešaný šalát z čerstvej zeleniny (sezónna ponuka), toast (1,7)
220 g / 80 gMiešaný šalát s kúskami lososa, jogurtový dressing, toast (1,4,7)
220 g / 80 gCézar šalát (listové šaláty, kuracie mäso, cézar dresing, krutóny, parmezán) (1,4,7,10)
200 g / 100 gMiešaný šalát s grilovaným hermelínom a brusnicovým dipom, toast (1,7)

Dezerty

200 gPalacinky s nutellou alebo s džemom,šľahačka (1,3,6,7,8)
100 gČokoládové soufflé s omáčkou z lesného ovocia a vanilkovou zmrzlinou(1,3,7,8)
170 gHorúce lesné ovocie so zmrzlinou a šľahačkou (7,8)

Hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave.